Σάββατο, 14 Φεβρουαρίου 2015

Καλέσματα για την αυριανή συγκέντρωση στο Σύνταγμα.

Η αυτοδιοικητική παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ στο Ίλιον: "Αλληλέγγυα Πόλη - Συνεργασία Ριζοσπαστικής Αυτοδιοίκησης" καλεί τα μέλη και τους φίλους της αύριο Κυριακή στις 5 το απόγευμα στο Σύνταγμα κι όποτε χρειαστεί στους δρόμους.

Δεν εκβιαζόμαστε! Δεν υποκύπτουμε! Δεν φοβόμαστε! Δεν κάνουμε πίσω! ΝΙΚΑΜΕ!

-Προσυγκέντρωση Ιλίου 4.30μμ στην Ανθούπολη.


Κάλεσμα Αριστερού Σχήματος Ιλίου

Το Αριστερό Σχήμα Ιλίου καλεί τα μέλη, τους φίλους και όλους τους κατοίκους του Ιλίου να συμμετέχουν στη νέα συγκέντρωση Κυριακή 15 Φεβρουαρίου και ώρα 17:00, στο Σύνταγμα. Η παρουσία και η ενεργή συμμετοχή του λαϊκού παράγοντα μπορεί να παίξει καταλυτικό ρόλο ώστε να στηρίξει, να διεκδικήσει, αλλά και να απαιτήσει από την ελληνική κυβέρνηση να μην κάνει ούτε βήμα πίσω! Να είμαστε όλοι εκεί!

-Ραντεβού Όθωνος και Αμαλίας προς τη μεριά της πλατείας.


Κάλεσμα ΕΠΑΜ

Συναγωνίστριες και συναγωνιστές,

Μετά την επιτυχημένη και δυναμική παρουσία του ΕΠΑΜ στο συλλαλητήριο της Τετάρτης το Οργανωτικό Γραφείο εκφράζει σε όλα τα μέλη την πλήρη ικανοποίησή του. Ο αγώνας για μια ελεύθερη πατρίδα θέλει την αγωνιστική παρουσία όλων. Γι αυτό πρέπεινα είναι διαρκής και να έχει ένταση και διάρκεια.

Το νέο μας κάλεσμα είναι για την Κυριακή 15/2/2015 στις 17:00. Συμμετέχουμε στο Παλλαϊκό Συλλαλητήριο στην Πλατεία Συντάγματος για να μην αφήσουμε κανένα περιθώριο για πισωγυρίσματα και υποχωρήσεις. Συμμετέχουμε με τα σήματα, τις ελληνικές σημαίες και τα πανό μας. Φωνάζουμε τα προτάγματά μας, που είναι επίκαιρα όσο ποτέ.

Σημείο συνάντησης των μελών και φίλων του ΕΠΑΜ, στο πεζοδρόμιο μπροστά στο μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη (στη δεξιά πλευρά) – εκεί που είχαμε συγκεντρωθεί και την προηγούμενη φορά. Οι συναγωνιστές του ΟΓ και οι υπεύθυνοι ανάρτησης των πανό θα πρέπει να είναι στο χώρο μία ώρα νωρίτερα.

Η παρουσία ΟΛΩΝ είναι επιτακτική. ΟΧΙ ΣΤΑ ΠΙΣΩΓΥΡΙΣΜΑΤΑ! ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΑΟ ΤΗΣ! ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΧΡΕΟΥΣ ΤΩΡΑ! ΣΕΙΣΑΧΘΕΙΑ ΤΩΡΑ! ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΩΡΑ!