Τετάρτη, 30 Ιανουαρίου 2019

ΑΣΙ: Οι ερωτήσεις και τοποθετήσεις στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο

Κατεστραμμένο οδόστρωμα στην οδό Βούτσαλη, κατάρρευση εσωτερικής οροφής αίθουσας 16ου δημοτικού σχολείου, παρτέρια οδού Βησσαρίωνος

Tακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ιλίου, Πέμπτη 24-1-2019.

Ερωτήσεις και τοποθετήσεις των Δημοτικών Συμβούλων Πάνου Κουτσιανά και Γιώργου Χρόνη της Δημοτικής Παράταξης < ΑΣΥΜΒΙΒΑΣΤΟ ΙΛΙΟΝ >.

Σε παρένθεση οι απαντήσεις της Δημοτικής Αρχής.

Στην οδό Βούτσαλη, έξω ακριβώς από την είσοδο του νέου σούπερ μάρκετ που έχει ανοίξει, πριν αρκετό καιρό σκάφτηκε ο δρόμος προκειμένου να γίνει σύνδεση που ήταν απαραίτητη για να λειτουργήσει το κατάστημα. Δυστυχώς δεν έγινε σωστή αποκατάσταση του οδοστρώματος, ο δρόμος είναι επικίνδυνος για τους πεζούς και για τα αυτοκίνητα, υπάρχουν διαμαρτυρίες κατοίκων.
( Δεν απαντήθηκε ).

Στο 16ο δημοτικό σχολείο υποχώρησε εσωτερική οροφή αίθουσας λόγω υγρασίας και έλλειψης μόνωσης. Η αίθουσα αυτή χρησιμοποιείται για προβολές εκπαιδευτικών μαθημάτων. Έγκαιρα, σταματήσαμε να χρησιμοποιούμε την αίθουσα, όταν διαπιστώσαμε το πρόβλημα. Αν και ενημερώσαμε για το πρόβλημα, δεν υπήρξε ενδιαφέρον, με αποτέλεσμα την πλήρη κατάρρευσή της την περίοδο των εορτών. Ευτυχώς που ήταν κλειστά τα σχολεία. Έκτοτε, ήρθε μια υπεύθυνη και φωτογράφισε την οροφή χωρίς να γίνει κάτι άλλο. Μέσα από την αίθουσα περνούν καλώδια ηλεκτρισμού και ΟΤΕ και καταλαβαίνετε τον κίνδυνο καθώς τρέχουν νερά.
( Ήλθαν οι φωτογραφίες, θα το αντιμετωπίσουμε άμεσα ).

Στην οδό Βησσαρίωνος, οι κάτοικοι, παραπονιούνται για την πλήρη εγκατάλειψη των παρτεριών. Χρησιμοποιούνται ως αποχωρητήρια σκύλων, ενώ σε αρκετά σημεία οι ρίζες των δέντρων έχουν ανυψώσει επικίνδυνα τα πεζοδρόμια. ( Δεν απαντήθηκε ).

Ψηφίσαμε τα θέματα της ημερήσιας διάταξης.
Δελτίο Τύπου Ασυμβίβαστου Ίλιον