Παρασκευή, 8 Μαρτίου 2019

Κούλουμα στο πάρκο Αντ. Τρίτσης

Με σύμμαχο τον καλό ανοιξιάτικο καιρό οι κάτοικοι και επισκέπτες της Αττικής θα έχουν την ευκαιρία να γιορτάσουν τα Κούλουμα στο Μητροπολιτικό Πάρκο «Αντ. Τρίτσης».

Με ελεύθερη είσοδο το πάρκο Τρίτση αποτελεί το ιδανικό φυσικό σκηνικό με πυκνά δέντρα και βλάστηση για να ξεφύγουν από τους γρήγορους και αγχωτικούς ρυθμούς της πόλης και να περάσουν την ημέρα της Καθαράς Δευτέρας δίπλα στην φύση πετώντας τον χαρταετό τους.

Μικροί και μεγάλοι από νωρίς το πρωί μέχρι αργά το απόγευμα μπορούν να κάνουν πικ νικ απολαμβάνοντας τα παραδοσιακά εδέσματα που επιτάσσει η ημέρα, να κάνουν έναν περίπατο στην ξύλινη γέφυρα και κατά μήκος της λίμνης, να καθίσουν στα παγκάκια και να αφήσουν τα τιτιβίσματα των πουλιών και τις μυρωδιές της άνοιξης να τους συνεπάρουν ή τέλος να πιούνε το καφεδάκι τους στα καφέ που λειτουργούν εντός του Πάρκου.

Το καταπράσινο σκηνικό που εκτείνεται στα 913 στρέμματα του Πάρκου θα αποζημιώσει και τον πιο απαιτητικό επισκέπτη που θα έχει την δυνατότητα να κάνει μια μικρή απόδραση εντός των τειχών.