Παρασκευή, 19 Απριλίου 2019

Ασυμβίβαστο Ίλιον: Δύο υποψηφιότητες δύο ενεργών συνδικαλιστών


Το Ασυμβίβαστο ΙΛΙΟΝ και ο επικεφαλής της Δημοτικής Κίνησης Ασυμβίβαστο ΙΛΙΟΝ και υποψήφιος δήμαρχος Πάνος Κουτσιανάς, ανέφερε: Έχουμε τη χαρά και τη τιμή να φιλοξενούμε στο ψηφοδέλτιο μας δύο υποψηφιότητες δύο μαχόμενων εργαζομένων συνδικαλιστών, στο δημόσιο και ιδιωτικό τομέα αντίστοιχα. Δεν συγκαταλέγονται στη κατηγορία των «κοματοθρεμένων συνδικαλιστών» που έχουν αμαυρώσει την έννοια του συνδικαλισμού. Εργάζονται χρόνια ως εκπαιδευτικός και εμποροϋπάλληλος και παλεύουν για τα δικαιώματα όλων των εργαζομένων. Τάσσονται ενάντια σε θεσμούς που συνηγορούν στην ελαστικοποίηση των εργασιακών σχέσεων που μοναδικό όφελος έχει τη διασφάλιση των κερδών των πολυεθνικών.

1.      Δασκαλάκη Όλγα: Κατάγεται από Κρήτη. Μητέρα 2 παιδιών. Εργάζεται ως δασκάλα στο 24ο Δημοτικό στη συνοικία της Εστίας. Εκλεγμένη στο Δ.Σ. του Συλλόγου Διδασκόντων Ά βαθμιας Εκπαίδευσης, «Δημήτρης Γληνός» και έχει διατελέσει Πρόεδρος του συλλόγου. Κάτοικος στη συνοικία του Αγ. Νικολάου.

2.      Κουντουράκης Κωνσταντίνος: Κατάγεται από Χανιά Κρήτης.  Συνδικαλιστής στον ιδιωτικό τομέα. Έχει διατελέσει Πρόεδρος του σωματείου εργαζομένων στην εταιρεία ΠΛΑΙΣΙΟ Computers, όπου έως και σήμερα είναι μέλος του Δ.Σ. Κάτοικος στη συνοικία Μιχελή.