Τετάρτη, 25 Σεπτεμβρίου 2019

Ίλιον: Απροσπέλαστα τα πεζοδρόμια - Απόντες οι αρμόδιοι φορείς

Την τραγική κατάσταση με τα παρκαρισμένα αυτοκίνητα και δίκυκλα επάνω σε πεζοδρόμια στην περιοχή του Αγίου Φανουρίου αλλά και γενικότερα του Ιλίου που έχουν ως αποτέλεσμα να κόβουν την διάβαση αλλά και την πρόσβαση των πεζών, καθώς και την απουσία των αρμόδιων φορέων (Δημοτική Αστυνομία, Τροχαία) καταγγέλλει με επιστολή της στο ilion-news.gr, αναγνώστρια - κάτοικος της περιοχής.Σας παραθέτουμε αυτούσια την επιστολή της αναγνώστριας:

«Είμαι δημότης Ιλίου συγκεκριμένα Αγίου Φανουρίου. Υπάρχει πολύ μεγάλο πρόβλημα με τα παρκαρισμένα αυτοκίνητα επί της Φανουρίου από το ύψος της Παπανδρέου και πάνω προς Ίλιον και στις δύο πλευρές. Είμαι μαμά με μωρό. Οπότε χρειάζεται να πάω κάπου με το καρότσι αναγκάζομαι και κατεβαίνω στο δρόμο, όπου κινδυνεύουμε από τα αυτοκίνητα. Έχω καλέσει πολλές φορές το 100 και την τροχαία αλλά δε κάνουν τίποτα. 

Όσες φορές τους κάλεσα μου είπαν ότι δε μπορούν να κάνουν κάτι, καθώς πάνε με προτεραιότητες. Λογικό, αλλά αν εμένα με χτυπήσει αυτοκίνητο που είμαι με το καρότσι και δε μπορώ να περάσω ποιος θα φταίει τους λέω; έχετε δίκιο μου λένε. Τι να το κάνω δε τρώγεται. Γι αυτό και το λέω και σε σας μήπως αν πάρει δημοσιότητα το θέμα μπορέσει να γίνει κάτι.

Το φαινόμενο είναι καθημερινό δυστυχώς. Μήπως μέσω της σελίδας μπορούσε να δοθεί μια λύση μιας και έχουν και την εκδήλωση με την κινητικότητα την Παρασκευή. Υπάρχουν πολλοί που έχουν αγανακτήσει με αυτή την κατάσταση όχι μόνο στην Αγίου Φανουρίου άλλα γενικά στο Ίλιον. 

Η δημοτική αστυνομία είναι διακοσμητική. Δε σέβονται ούτε πεζοδρόμια ράμπες πεζόδρομους.»