Παρασκευή, 29 Νοεμβρίου 2019

Ίλιον: Αναβλήθηκε εκ νέου η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου λόγω μη απαρτίας (Photos - Video)

Για 2η συνεχιζόμενη φορά αναβλήθηκε η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ιλίου καθώς σύσσωμοι οι δημοτικοί σύμβουλοι των παρατάξεων της Αντιπολίτευσης (Δημοτική Ισοπολιτεία, Αλληλέγγυα Πόλη, Λαϊκή Συσπείρωση Ιλίου, Ασυμβίβαστο Ίλιον, Αριστερή Κίνηση Ιλίου) οι οποίοι έχουν και την πλειοψηφία , απείχαν με αποτέλεσμα να μην μπορεί να υπάρξει νόμιμη απαρτία.

Ο λόγος που τα μέλη της Αντιπολίτευσης απείχαν από την χθεσινή συνεδρίαση είναι ότι θεωρούν «φωτογραφική» την ψήφιση που έφερε η Δημοτική Αρχή σε ημερήσια διάταξη της επιμέρους τροποποίησης του Οργανισμού Εσωτερικής Υπηρεσίας του Δήμου, προκειμένου να μπορέσει να κάνει τις απαραίτητες αλλαγές προϊσταμένων.

Να σημειωθεί ότι ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Ιλίου συγκάλεσε σε εκ νέου συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου με τα ίδια θέματα την Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου 2019 και ώρα 2.30μμ .

Δείτε το βίντεο από την χθεσινή αναβληθείσα συνεδρίαση:


Έξω από την αίθουσα των συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Ιλίου, εκτός από τους Δημοτικούς Σύμβουλους της Αντιπολίτευσης παρευρέθηκαν και εργαζόμενοι του Δήμου, που είναι αντίθετοι στην επικείμενη τροποποίηση του Οργανισμού Εσωτερικής Υπηρεσίας του Δήμου. που έφερε προς ψήφιση η Δημοτική Αρχή.

Εργαζόμενοι του Δήμου βρίσκονται ενάντια στην ψήφιση της επικείμενης τροποποίησης από την Δημοτική Αρχή

Πηγαδάκι είχαν εργαζόμενοι του Δήμου Ιλίου με τους δημοτικούς συμβούλους έξω από την αίθουσα Συνεδριάσεων του ΔΣ