Κυριακή, 8 Δεκεμβρίου 2019

Νέα Πρόεδρος στο «Φαέθων» η Στέλλα Γκιόκα-Λιόση

Έπειτα από πρόταση του Δημάρχου Ιλίου κ. Νίκου Ζενέτου, το Δημοτικό Συμβούλιο ψήφισε την  Δημοτική Σύμβουλο κ. Στέλλα Γκιόκα-Λιόση
ως εκπρόσωπο του Δήμου, στο Διοικητικό Συμβούλιο του Κέντρου Πρόληψης «Φαέθων». Επίσης, η κ. Γκιόκα εξελέγη και από τα μέλη του Δ/Σ, ως η νέα  Πρόεδρος του «Φαέθων». Ακολουθεί η ευχαριστήρια δήλωση της κ. Γκιόκα.
Στέλλα Γκιόκα-Λιόση : Ένα θερμό ευχαριστώ στον Δήμαρχο που με πρότεινε ως εκπρόσωπο του Δήμου Ιλίου, στο Δημοτικό Συμβούλιο Ιλίου που ψήφισε την πρόταση, καθώς και στα μέλη που με εξέλεξαν στο Διοικητικό Συμβούλιο του Κέντρου Πρόληψης " Φαέθων". Το "Φαέθων" είναι διαδημοτικό κέντρο πρόληψης των εξαρτήσεων και προαγωγής της ψυχοκοινωνικής υγείας των δήμων Ιλίου, Αγίων Αναργύρων - Καματερού & Πετρούπολης. Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ στα μέλη του Δ.Σ που με εξέλεξαν Πρόεδρο του Δ.Σ αλλά και στον απερχόμενο Πρόεδρο, κ. Γιάννη Χαραλαμπόπουλο. Αντιπρόεδρος εξελέγη ο κ. Δημήτρης Βαβλαδέλης ( Αντιδήμαρχος Ασφαλείας, Πολιτικής Προστασίας και Καθημερινότητας Δήμου Αγ. Αναργύρων- Καματερού) και Γραμματέας η κ. Κατερίνα Σταματοπούλου (Αντιδήμαρχος Οικονομικών & Διοικητικών Υπηρεσιών Δήμου Πετρούπολης). Ταμίας εξελέγη η κ. Ελένη Φίλιου (εκπρόσωπος των εργαζομένων του Κέντρου Πρόληψης " Φαέθων " και ως μέλη ο κ. Ηλίας Σιώρας (καρδιολόγος Ευαγγελισμού, εκπρόσωπος της Περιφέρειας), ο κ. Γιώργος Φραγκάκης ( Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Δήμου Ιλίου, εκπρόσωπος της Ένωσης Κρητών Ιλίου) & η κ. Αναστασία Δεδεμάδη ( εκπρόσωπος συλλόγου Γονέων και κηδεμόνων Πετρούπολης).
               Στέλλα Γκιόκα-Λιόση, Δημήτρης Βαβλαδέλης, Κατερίνα Σταματοπούλου


Πηγή: pitsounicity.gr