Τετάρτη, 15 Ιανουαρίου 2020

16ο Δημοτικό Σχολείο: Συνεχίζεται η ανάγκη για αίμα και αιμοπετάλια για τον 8χρονο μαθητή

Θετική έκβαση είχε η πρώτη φάση θεραπείας του 8χρονου μαθητή του 16ου Δημοτικού Σχολείου Ιλίου όπως ανακοίνωσε ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του, ενώ παράλληλα κάνουν εκ νέου έκκληση για αίμα και αιμοπετάλια.

Αναλυτικά το κείμενο που ανάρτησαν στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης:

«Η ΠΡΩΤΗ ΦΑΣΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΤΟΥ 8χρονου ΜΑΘΗΤΗ ΜΑΣ ΠΗΓΕ ΚΑΛΑ. ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΑΣ.

Η ανάγκη για αίμα και αιμοπετάλια εξακολουθεί να υπάρχει καθώς το παιδί θα χρειαστεί και από τα δύο, καθ’όλη τη διάρκεια της θεραπείας του.

Παρακαλείστε όσοι μπορείτε να προσφέρετε να επικοινωνήσετε με τον Σύλλογο, με προσωπικό μήνυμα στα: Facebook: https://www.facebook.com/16dimiliousg/
E-mail: syllogos.goneon.16ds.ilioy@gmail.com

Σας ευχαριστούμε!»


Έκοψαν την πίτα τους οι μαθητές του Σχολείου - Αφιέρωσαν το φλουρί στον μικρό μαθητή

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Συλλόγου:

«Τα παιδάκια μας σήμερα έκοψαν στις τάξεις τους τις βασιλόπιτες που πρόσφερε και φέτος ο Σύλλογος μας. Η υποδοχή μας όταν μπήκαμε σήμερα το πρωί στις τάξεις τους, για να τους παραδώσουμε τις πίτες τους, ήταν η προσωποποίηση της ΑΠΟΛΥΤΗΣ ΧΑΡΑΣ!

Αυτή η χαρά είναι που κάνει τα μέλη του Συλλόγου μας να συνεχίζουν τις προσπάθειές για να κάνουν τη σχολική ζωή των παιδιών μας ομορφότερη.

Οι νικητές των φλουριών των Α, Β, Γ τάξεων έλαβαν ως δώρο από ένα φορητό MP3 player και των Δ, Ε, ΣΤ από ένα power bank.

Το πιο συγκινητικό όμως συνέβη στο τμήμα του μικρού μας μαθητή που δοκιμάζεται αυτές τις μέρες.
Συζήτησαν και αποφάσισαν μαζί με τη δασκάλα τους το φλουρί και το δώρο του φλουριού, να το δώσουν σε εκείνον ανεξάρτητα με το ποιος θα το κερδίσει για να του φέρει γούρι.

Ας παίρνουμε παράδειγμα από τα παιδιά μας λοιπόν, και να μην ξεχνάμε ότι η καλοσύνη κάνει κύκλους και το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να μπούμε στον κύκλο και θα ΄ρθει και η σειρά μας»