Παρασκευή, 26 Ιουνίου 2020

ΟΠΕΚΑ -Παιδικές κατασκηνώσεις: Παρατείνεται ως τις 30 Ιουνίου η προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Παρατείνεται έως τα μεσάνυχτα (23:59) της 30ης Ιουνίου η προθεσμία για την υποβολή δηλώσεων για το πρόγραμμα παιδικών κατασκηνώσεων ΛΑΕ/ΟΠΕΚΑ.


Η προθεσμία για τις παιδικές κατασκηνώσεις κανονικά έληγε σήμερα, 26 Ιουνίου. Παρά ταύτα, λόγω τεχνικών προβλημάτων, ο Οργανισμός Προνοιακών Επιδομάτων και Κοινωνικής Αλληλεγγύης (ΟΠΕΚΑ) έλαβε την απόφαση να δοθεί προθεσμία, ώστε να δοθεί σε όσο το δυνατόν περισσότερα παιδιά δικαιούχων η δυνατότητα συμμετοχής τους στα κατασκηνωτικά προγράμματα.

Σε περιπτώσεις δικαιούχων γονέων για τους οποίους, κατά τη διαδικασία ηλεκτρονικής συμπλήρωσης της αίτησης, δεν εμφανίζεται κάποιο από τα τέκνα τους ή όλα τα τέκνα, παρακαλούνται να αποστείλουν ηλεκτρονικά στη διεύθυνση agrotikiestia@opeka.gr τα εξής στοιχεία:

- ΑΜΚΑ γονέα
- ΑΜΚΑ τέκνου
- Επώνυμο τέκνου
- Όνομα τέκνου
- Πατρώνυμο τέκνου
- Μητρώνυμο τέκνου
- Έτος γέννησης τέκνου
- Τηλέφωνο επικοινωνίας

Στη συνέχεια, ο δικαιούχος θα ειδοποιηθεί με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, ώστε να μπορεί ο ίδιος πια να προβεί στην καταχώριση της αίτησής του. Απαραίτητη προϋπόθεση για την επιτυχή ολοκλήρωση της διαδικασίας είναι ο γονέας, που έχει έμμεσα ασφαλισμένα τα τέκνα στη μερίδα του, να δικαιούται τις παροχές.


Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ